Pemenang First Giveaway by Anis & Beeha

by - Monday, August 05, 2019


D-Day!

Assalamualaikum dan selamat tengah hari ๐Ÿ˜„

Amacam dah rasa berdebar ke nampak post ni on your reading list? ๐Ÿ˜ Rileks and baca sampai habis nanti ๐Ÿ˜€ Sebelum tu, anis nak cakap terima kasih banyak-banyak kepada 36 orang peserta yang sudi join this giveaway. Buat giveaway ni merupakan jahat hajat anis dengan beeha since tahun 2016 lagi, cumanya time tu memang betul-betul young and broke, umur baru lebih kurang 18 tahun ๐Ÿ˜“ but now, dah banyak sikit duit menabung bolehlah anjurkan giveaway, disamping nak dekatkan balik and cari bloggers mana yang masih active dekat sini ๐Ÿ˜€


Untuk tentukan pemenang, kami berdua just pakai random name picker sahaja, so no siapa yang computer choose, dia lah pemenangnya ๐Ÿ™Œ 

Kita mula dengan hadiah tempat yang ketiga dan keempat dulu okay ❓

Hadiah Tempat Ketiga & Keempat
Keempat:
http://www.rubiahkadir.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

Ketiga:
https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

Hadiah Tempat Kedua

https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/08/first-giveaway-by-anis-beeha.html


Hadiah Pertama!

https://nurulaida-kapli.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html




Tahniah buat yang dah menang! and now our last prize, a mystery gift ๐Ÿ‘€


https://ohtqalondon.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html




Sekarang dah tahu siapa yang menang but how nak tuntut semua hadiah ni?


  1. Hadiah mesti dituntut before hari Rabu (7 Ogos 2019 jam 9 pagi)
  2. Sila hantar details anda to this email (anisnabilah53@yahoo.com) dan CC kan email ini (aini.azman1997@gmail.com
  3. Email mesti ada subject, ikutlah awak pemenang ke berapa. Contohnya awak pemenang tempat pertama so, PEMENANG TEMPAT PERTAMA will be the subject ๐Ÿ˜‰ nanti senang kerja saya takut tersalah tengok email then terhantar dekat orang lain ๐Ÿ˜ญ
  4. Tunggu hadiah anda semua dengan sabar dekat rumah, sekarang nak raya haji maybe posmen kita ni sibuk ๐Ÿ˜ท
  5. Doakan kami berdua boleh anjurkan giveaway lagi after this ๐Ÿ˜†

Alright bye!

You May Also Like

21 LOVE(S)

  1. ok.. 3x scroll. Sah tak menang. Haha... Tahniah rakan2 yg lain.. terima kasih pd tuan blog dan sponsor sbb buat gA untuk kita smua.. heheheaa

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. menang tempat kedua.Thank youu Anis & Beeha..:D

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam. Alhamdulillah.terima kasih diikkkk sayang.

    ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah semua :)
    tq beeha & anis.

    ReplyDelete
  5. congratulation to all winners ! Bukan rezeki saya kali ni.. thank you anis & beeha for conducting this awesome giveaway ~

    ReplyDelete
  6. Bestnyaaa
    tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  7. sama-sama you olllsss :D

    don't worry insyaAllah kalau ada rezeki lebih, boleh buat lagi giveaway, yg tak menang kali ni boleh join lagi ^^

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tempat pertama ๐Ÿ’› first time join blogger giveaway ni hehe happy sangat!!

    Thank you Anis & Beeha sebab anjurkan GA ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah!!! thank you jugak sudi join ni XD

      Delete
  9. Tahniah pada semua pemenang. Semoga Anis & Beeha murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat para pemenang. :)

    Hehehe harap Anis dan Beeha dimurahkan rezeki dapat anjurkan lebih banyak GA lepas ni ^^

    ReplyDelete
  11. I had a very bad day today at the hospital, UNTIL I got a text from Anis telling me that I won the mystery gift. This just made my day. Thank you so much to Anis and Beeha for organizing this giveaway ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. so sorry to hear it, anyway you're welcome and congrats!

      Delete
  12. Tahniah buat semua pemenang. Takde rezeki katsini heheh. Syok jugak join giveaway camni, rasa ternanti-nanti nak tau pemenang hahah.

    ReplyDelete
  13. waa..tahniah kepada semua pemenang GA. :-)

    ReplyDelete

Thank you for dropping some comment and have a nice day! ๐Ÿ˜‰