Blogger Challenge #Day1: Current Relationship Status

by - Friday, July 26, 2019


Disebabkan selalu sangat rasa macam tak ada idea nak update blog ni, so I decided to join this blogger challenge! At least tak terabai blog aku ni kan ๐Ÿ‘ต

30 days challenge

Soalan first day dah buat aku tak tahu nak jawab apa ๐Ÿ‘€

The answer is I'm single ๐Ÿ‘Œ and how my life being single? Gempak! Rileks! Tenang gitu ๐Ÿ‘ป Tak serabut kepala nak fikir hati orang lain, itulah yang aku boleh katakan. Nak cakap lebih-lebih, aku ni memang single sepanjang hidup 21 tahun ni jadi itulah yang aku tahu. Hidup single memang aman ๐Ÿ˜†

Kesian jugak tengok kawan yang bukan single ni, orang sibuk fikir hal-hal belajar saja, dia ada masalah lain pulak bila dah ada partner yakni boyfriend dia ๐Ÿ’ฆ

Pastu, bila dah single ni aku perasan duit yang ada adalah dibelanja untuk diri sendiri saja ๐Ÿ˜ธ Tak perlu runsing tengok dompet duit ada berapa if nak pergi keluar dating kan ๐Ÿ˜ณ takkan keluar macam tu tak makan? tak minum? dahtu orang kalau dating nak tengok wayang lagi karaoke lagi waduh waduh waduh ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ

Kesimpulan di sini, aku bahagia je dengan hidup aku sekarang. Cukuplah sekarang aku tahu crush aku pun single lagi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dah dia tu cerewet amat, even aku pun tak lulus kot level yang dia nak ๐Ÿ’ฃ

Don't worry people, everyone ada masa dia untuk ber 'partner'


You May Also Like

10 LOVE(S)

  1. samalah kita XD
    crush jenis yang memilih pompuan erm erm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha tak tahu lah bila dia nak jadi less demanding XD

      Delete
  2. yeayyy high five sikit sbb sy pun forever alone HAHAHA tapi best gilaaaaa single ni! takyah nak serabutkan fikiran dgn bf. lebih baik shopping online je utk diri sendiri haha lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy high five!! tulah best part yg shopping tu, anis selalu dua bulan sekali shopping hadiah untuk diri sendiri ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  3. Haha. Jodoh itu akan datang bila kita bersedia. I lovee singlee. Sep sikit. Kita samaaa

    ReplyDelete
  4. kekadang rasa macam wah tenang hidup single but at the same time it could be nice if we have someone special

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp! that kind of feeling selalu hit me ๐Ÿคฆ‍♀️

      Delete
  5. Panjang lagi perjalanan tu. Hehe good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course mmg panjang lagi, sekarang pun baru je masuk angka 20 lebih so banyak lagi kena lalui ✔

      Delete

Thank you for dropping some comment and have a nice day! ๐Ÿ˜‰