I'm Not Dead Yet ๐Ÿ˜‰

by - Wednesday, January 22, 2020

coffee

Hi! Masih ada lagi ke yang singgah blog ni? Dah nak dekat 4 bulan rasanya tak update blog ni ๐Ÿ˜… bukan sebab tak da masa, tapi rasa macam akan buang masa if bukak blog and nak update, time minggu kuliah. I feel like I won't satisfied enough with a short post and I believe that before writing something, I should prepare the points and give you all the information related to that post! am I crazy for perfection? maybe a YES

Stop.

Now, final dah habis and I'm on semester break for 5 weeks ๐Ÿ˜ tengok lah ye if ada kerajinan tu, maybe blog ni akan ada post baru ๐Ÿ˜ท masalah sekarang saya ni macam dah lost interest dekat my blog since pageview pun kurang banyak, then apply google adsense entah 3 kali dah tapi rejected je. Hmm maybe I should just stcik to that geli-geli URL ๐Ÿ’ฉ

why my own name was there before ๐Ÿ˜‘

p/s: sorry if you feel this post is annoying

You May Also Like

15 LOVE(S)

  1. have a good rest and enjoy your holiday.

    ReplyDelete
  2. what is that geli-geli url hahahahahaha but it has been a while, welcome back!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA geli-geli sebab ada nama dalam url tu ๐Ÿ˜Œ

      Delete
  3. welcome back! your url is kinda cool!
    all the best, BV pun post dan tulis something kat blog kalau rajin je XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi thank you! anis harap sangat sikap malas ni tak larut sampai habis semester break, at least nak jugak post 4-5 camtu

      Delete
  4. rasanya dulu macam senang je apply adsense lepas tukar url asyik kena reject..sedih! tapi url lama anis pun oklah takde geli-geli pun..haha:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah sekarang ni susah sikit la T_T hihi geli nak sebut url tu sebab ada nama sendiri :3

      Delete
  5. hi geng,saya pon baru start pos semula selepas first sem of degree...quite hectic la..mana ada masa nak hadap blog.so cuti2 ni ,nak acah2 rajin tulis semula.

    jom drop by kt blog saya!hehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Yes, masih ada lagi orang yang akan singgah blog ni, ehem.. me ehem... and hoping for a new post.
    It's okay. Take your time. Sometimes blogger will lost their mojo and tak tau nak post apa. And I hope you'll get your mojo back.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot tqa!! I know you still visit here some time

      Delete
  7. take ur time. apa tu geli-geli url. hehehe

    ReplyDelete

Thank you for dropping some comment and have a nice day! ๐Ÿ˜‰