ODL for Last Semester

by - Wednesday, October 07, 2020

Long time no see everyone! (gonna repeat this sentence every time I make a comeback ๐Ÿ˜‚)

Hari ni tertaip jugak this post since lama sangat tinggal blog, even almost 8 weeks of semester break pun Anis tak ada rasa nak jenguk blog ni. Agak sudah tawar hati nak menulis.. tengok lah interface blogger ni pun tak lawa langsung, hari ni nak create post pun banyak salah click ๐Ÿ˜‘ hahahaha selain daripada hajat utama nak post something, hari ni jugak Anis nak kemaskini following list yang ada, I don't know mana perginya team bloggers yang macam dulu-dulu, fun je nak baca entry but now mostly people go for something yang boleh increase their income? so content pun macam 360 darjah different and yes I unfollow them, duibuqi nimen. 

Another topic is just like what you guys nampak as the title post. Isnin bakal datang ni (12 Okt) bakal start my first class of new semester (my 5th one) before kena pergi praktikal ๐Ÿ™‚. Tahu dah fakulti business memang bakal fully belajar atas talian since tak perlu guna bengkel or makmal maka berhuhu jugak lah my classmate meraung sebab we cannot meet each other dah unless graduation day batch kami on mac/april 2022 can be done as usual. Allah make things easier for me, tak perlu fikir nak pergi kampus semua and kebetulan juga orang Telekom baru datang Ahad lepas pasang Unifi, akhirnya internet kat rumah ni laju dah. Cuba banding dengan sem lepas, tengah presentation pulak nak tersekat, sudahnya lecturer suruh Anis buat asing sengsorang ๐Ÿ˜ (the only part tak best online kelas, I lost my monthly pocket money๐Ÿคญ) 

Anyone yang tengah sambung belajar jugak secara online or not, I wish you all the best! Do your best insyaAllah good result will come out as a reward for you ๐Ÿ˜




study study juga, jangan lupa rehat kejap makan fries๐ŸŸ

You May Also Like

11 LOVE(S)

  1. sama lah kita.. dah la sem last kat fakulti tp kena odl.. tunggu grad je la boleh jumpa kawan-kawan semua

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thank you kak rasya! ๐Ÿค— yes absolutely stress me out bila online learning ni, anis tak biasa without physical book and staring to screen for hours tire me out

      Delete
  3. Good luck to us! Kita pun final semester, but decided balik kampus jelah hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yess good luck! baguslah boleh balik sana ๐Ÿ˜™

      Delete
  4. omg it's tomorrow! all da best yaaaa

    well, all da best to me too haha

    ReplyDelete
  5. Betul juga, sekarang banyak blog yang e-commerce. Kecuali saya.. Sejak 2005 lagi. Menulis syok sendiri haha. All the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha I do enjoy reading awak punya post ^^

      thank you <3

      Delete
  6. I'm in the same faculty but it's only my second year. First week dah pretty stressful haha wish you all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! baru permulaan dah rasa stress and serious tak selesa nak guna laptop lama-lama ๐Ÿ˜ซ๐Ÿฅฑ๐Ÿ˜ช anyway wish you good luck too and all the best! hope both of us survive till the end

      Delete

Thank you for dropping some comment and have a nice day! ๐Ÿ˜‰